Acun Ilıcalı, Hull City'ye Fenerbahçe'den 2 transfer yapıyor

Acun Ilıcalı, Hull City'ye Fenerbahçe'den 2 transfer yapıyor
Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçeli 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc ve 20 yaşındaki forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etti.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City, Fenerbahçe forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc'le 20 yaşındaki forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etti.

Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Eldeki yabancı oyuncu sayısının azaltmayı planlayan sarı-lacivertli takımda birçok oyuncuya teklifler var.

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın satın aldığı İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin, Fenerbahçeli 2 oyuncuyu kadrosuna kattığı öne sürüldü.

TRT Spor'dan Ahmet Fisunoğlu'nun haberine göre Hull City, Allahyar Sayyadmanesh ve Miha Zajc'ı kadrosuna dahil etti.

Daha önce yaptığı açıklamada Anderlecht'e gitmek istediğini dile getiren Sayyadmanesh aynı zamanda Hull City'den teklif aldığını da itiraf etmişti.

1 Temmuz 2019'da Esteghlal'den 753 bin euro karşılığında transfer edilen İranlı oyuncu, bu sezon 24 maçta, 9 gol ve 4 asistle oynarken, Miha Zajc ise 22 maçta 3 gol kaydetti.