Cani erkek çocuğu kucağındayken eşine 12 el ateş etti!

Cani erkek çocuğu kucağındayken eşine 12 el ateş etti!
İstanbul Kağıthane’de taksi şoförlüğü yapan Emre Y. isimli erkek, tartıştığı eşi Büşra Y.'ye kucağında çocuğuyla 12 el ateş etti. Ağır yaralanan genç kadın komşuları ve polis ekipleri tarafından kurtarılırken, 3 çocuğunu da yanına alarak taksisiyle olay yerinden kaçan cani koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay geçtiğimiz günlerde  21.00 sıralarında Kağıthane Ortabayır Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 4 çocuk annesi Büşra Y. (26) ve taksi şoförlüğü yapan eşi Emre Y. (31) arasında kıskançlık ve şiddetli geçimsizlik sebebiyle kavga çıktı.

Daha önce aralarında çıkan kavgalar yüzünden birkaç kez evi terk eden kadın, evine geri dönünce cani erkek dehşeti yaşattı. Boşanma sürecine giren çiftin arasında şiddetlenen kavgaların ardından olay günü Büşra Y.’yi arayan eşi Emre Y., çocuklara yemek götürmek için eve gelmek istediğini söyledi. Büşra Y.’nin kabul etmesiyle eve gelen şahıs, yemeği bıraktıktan sonra çocuklardan evden çıkmalarını istedi.

O sırada çıkan tartışmada 4 yaşındaki oğlu Y.A.Y.’yi kucağına alan Emre Y., koltukta oturan Büşra Y.’ye tabancayla 12 el ateş ederek kurşun yağdırdı. Bacak ve kollarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan 26 yaşındaki kadın, kanlar içerisine yere yığılarak bilincini kaybetti. Olaydan sonra saldırgan erkek Emre Y., çocukları Y.A.Y., K.S.Y. (7) ve U.Ö.’yü (11) alarak geldiği 34 TFB 77 plakalı taksisiyle olay yerinden kaçtı. Çocukları önce annesi Nilifer Y.’ye bırakan Emre Y., ardından taksisiyle kaçmaya başladı.

12 EL ATEŞ ETTİĞİ KADIN HAYATİ TEHLİKEYE ATLATTI

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin çevrede önlem almasından sonra Büşra Y.’nin komşularıyla birlikte evin kapısını kırarak içeriye girdi. Ağır yaralı olan 4 çocuk annesi kadın sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından bilinci kapalı şekilde ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan kadının vücudundan 9 adet kurşun çekirdeği çıkartılırken, hastanede bir süre kalan kadın tedavisinin ardından taburcu edildi.

SALDIRGAN KOCA TUTUKLANDI

Polis ekipleri, çevrede bulunan vatandaşların ifadelerine başvurdu. Yapılan incelemeler sonucunda polis ekipleri, Emre Y.’nin taksiyle Beylikdüzü’ne doğru gittiğini tespit ederek şahsı E5 karayolu Esenyurt Turgut Özel Mahallesi Haramidere Kavşağı’nda olayda kullandığı silahla birlikte  yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen saldırgan Emre Y.‘nin çeşitli suçlardan 7 adet kaydı olduğu öğrenildi. Adli işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen Emre Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi’ne gönderildi. Saldırgan erkeğin eşi Büşra Y.’yi birlikte yaşadıkları süreçte birçok kez darp ettiği ve bıçakla yaraladığı da öğrenildi.