8. kattan düşen kadının inanılmaz kurtuluşu: Zemine çakılmaya metreler kala balkona takılı kaldı

8. kattan düşen kadının inanılmaz kurtuluşu: Zemine çakılmaya metreler kala balkona takılı kaldı
Oturduğu apartmanda dengesini kaybederek 8. kattan düşen genç kadın, zemine çakılmaya metreler kala kurtuldu. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bursa'da bir apartmanın 8. katındaki balkonundan dengesini kaybettiği için düşen genç kadın, zemine çakılmaya 10 metre kala bir balkonun çatısına takılı kalarak kıl payı kurtuldu.

Merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Toplu Konutları'nda meydana gelen olayda, 8. kattaki evinin balkonunda dengesini kaybeden Ç.Y. (37), balkon demirlerinden boşluğa doğru düşmeye başladı. Hızla aşağıya doğru düşen Ç.Y., zemine çakılmaya 10 metre kala, apartmanın 3.katındaki balkonun çatısına düşerek yaralı halde kurtuldu.

Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, merdivenli araç ile 3. kattaki balkona ulaşarak sağlık ekipleri ile birlikte Ç.Y.'ye ilk müdahaleyi yaptı. Bir apartman sakininin evine alınan yaralı Ç.Y.'ye ilk müdahale burada yapıldı. Daha sonra sedye ile sokağa çıkartılan Ç.Y., Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kadının inanılmaz kurtuluşu vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Ayrıca, olay esnasında evde olan Ç.Y.'nin eşi Y.Y., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.