Yeliz Yeşilmen'den tepki çeken yorum: "Kadınlar sakin olup, çenelerini tutsun!"

Yeliz Yeşilmen'den tepki çeken yorum: "Kadınlar sakin olup, çenelerini tutsun!"
Şiddet gördüğü gerekçesiyle iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan boşanan Yeliz Yeşilmen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. 2020'de sosyal medyada gözyaşları içinde yayınladığı videosunda "Sonumun Bergen gibi olmasını da istemiyorum" diyen iki çocuk annesi şarkıcı, tepki çekecek açıklamalara imza attı.

Evliliğinde şiddet gördüğünü söyleyen Yeliz Yeşilmen, "Ben şiddet gördüm. Şiddet görmeyen kadın mı var? Ama bende karşılığında şiddet gösterdim. Bizimkisi aşırı sevgiden, aşktan kaynaklanan bir şiddet" dedi. 

11 yıl evli kaldığı Ali Uğur Akbaş ile tekrar birlikte olmalarının mümkün olmadığını belirten 43 yaşındaki şarkıcı, çocukları için yılbaşını birlikte geçirdiklerini söyledi.

"AŞIRI SEVGİ VE AŞKTAN KAYNAKLI ŞİDDET" 

Yeliz Yeşilmen, "Tavsiyem kadınlara biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmalarıdır" şeklinde konuştu. Ünlü şarkıcı, tepki çekecek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir evlilikte aşıksan karşılıklı şiddet olmuştur. Hele hele güzel ve ünlü bir insansanız evlilikte şiddet görebilirsiniz. Ben gördüm ama karşılığını da vermişimdir. Dediğim gibi bizim evliliğimizde yaşadığımız şiddet karşılıklı aşırı sevgi ve aşktan kaynaklıdır. Bu, yeniden bir araya gelip evleneceğimiz anlamına gelmez.”