Bahçeli erken seçim için net konuştu! "Sandık diyorsanız..."

Bahçeli erken seçim için net konuştu! "Sandık diyorsanız..."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli erken seçim çağrılarına noktayı koydu. Erken seçim çağrılarını yorumlayan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklenen Bahçeli "Sandık diyorsanız 2023 Haziran ayını bekleyeceksiniz" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Siyaset ve Liderlik Okulunun eğitim faaliyetlerini tamamlaması dolayısıyla, partisinin genel merkezinde düzenlenen 16. dönem sertifika töreninde açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun dile getirdiği erken seçimle ilgili keskin konuşan Devlet Bahçeli, 2023'ü işaret etti. 

"SANDIK DİYORSANIZ 2023'Ü BEKLEYECEKSİNİZ"

Konuşmasına şu sözlerle devam eden Bahçeli: "Milletimize kefen biçen alçaklar, haktan, hukuktan, insanlıktan bahsediyorlar. CHP Genel Başkanı, sanki bağ bağışlar gibi 'Sokağa çıkmayacağız' diyor. Sayın Kılıçdaroğlu, geçiniz bu beylik lafları, bırakınız bu tantanaları, sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar. Sandık diyorsanız 2023 yılının Haziran ayını bekleyeceksiniz. Millet iradesine birazcık hürmet ediyorsanız yalanı, riyayı, iftirayı, ihanete teşne olmaktan vazgeçmeyi bileceksiniz, bunu da derhal milletimizin bilgi ve takdirine sunacaksınız. Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklardır. Demokrasiye deli gömleği giydirmeyi aklından geçiren, siyaset kültürümüzü terörize etmeyi düşünen karanlık çehreli köksüzlere teslim edilecek bir ülkemizin, feda edilecek bir vatanımızın, israfına göz yumacağımız tek bir insanımızın olmadığını herkes kafasına sokmalıdır" diye konuştu.