Ahmet Ağaoğlu ile Edin Visca arasında forma pazarlığı

Ahmet Ağaoğlu ile Edin Visca arasında forma pazarlığı
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile kulübün yeni transferi Edin Visca arasında güldüren forma pazarlığı yaşandı. Pazarlık sonunca Visca 1461 adet forma satın alıp Bosna'ya göndereceğini söyledi.

Trabzonspor'un yeni transferi Edin Visca için saat 14.00'de Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla kulüp tesislerinde imza töreni yapıldı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ''Çok büyük bir ailenin içerisine gelmiş bulunuyorsun, deneyimli bir futbolcusun. Trabzon futbolu biraz farklı yaşar, futbolla yaşarız, akşam yine Trabzonspor ve futbolla yatağa yatarız. Trabzonspor rüyalarımızı süsleyen. Bir kavram ve algı. Kulübünü bağrına basan bir şehir. Artık bu heyecanı yaşamak istediğini söylemiştin, Trabzonspor farklı hedefleri olan bizim hedeflerimiz sadece şampiyonluklar değil, allah nasip ederse hem şiampiyon hem de örnek olmak istiyoruz. İnşallah jübilenide Trabzonspor’da yapmak nasip olur.'' açıklamasında bulundu.

"3 BİN TANE FORMA YAZALIM"

Başkan Ağaoğlu ''Bu transferin gerçekleşmesinde en önemli rolü sen oynadın, arzulu ve istekliydin, çok doğru bir kulübe geldin. Az önce konuşmamda ifade ettim. Emek sahibi arkadaşlar var, menajer arkadaşlar. Kendileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler çok dostane hava içerisinde geçti, ortaya koydukları tavır, senin Trabzonspor’da futbol yaşamını devam ettirme yolundaydı, her türlü kolaylığı sağladılar. Kolay bir transfer oldu. Niyetler belliydi, Göksel başkan bizi biraz fazla zorladı. 45-60 gün sürdü. Gizli sürdürdük ama toplum tarafından seslendirilmeye başlandı. Çok şükür selametle neticelendirdi. Bosna’nın nüfusu 3 milyon. Yazalım 3 bin forma.”

Vişça: Bosna’dan çok destek geldi. Herkes seyrediyor bizim orada. Mutluluk hissettim, inşallah sahayada yanıstacağım. Bosna’da bordo mavi çok fazla forma olacak. Oyuncularla da konuştum, Bosna’da köydeyim, 1061 dediler, göndereceğim”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ''1461 forma olsun. Hep böyleydi, ağzından başka bir kelime çıkmadı”