Nişantaşı'nda panik anları: Güzellik merkezinde müşteri cama çıkıp bağırdı; 'Beni rehin aldılar, öldürecekler'

Nişantaşı'nda panik anları: Güzellik merkezinde müşteri cama çıkıp bağırdı; 'Beni rehin aldılar, öldürecekler'
İstanbul Nişantaşı'daki bir güzellik merkezinde yapılan işlemi beğenmeyen bir müşteri ile çalışanlar arasında kavga çıktı. Müşteri cama çıkıp, “Beni rehin aldılar, öldürecekler” diye bağırınca sokakta panik yaşandı.

Nişantaşı’daki bir güzellik merkezinde bir süre önce çene kemiği belirginleştirme operasyonu yaptıran ancak işlemi beğenmeyen M.İ., dün saat 16.40 sıralarında işletmeye geldi.

Azerbaycan uyruklu olduğu ileri sürülen M.İ., kendisi gibi Azerbaycan uyruklu olan işletmeci F.D. ve S.D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle üç kişi kavga etmeye başladı.

İddiaya göre, kavga devam ederken müşteri M.İ. estetik merkezinin penceresine çıkıp, “Beni rehin aldılar, öldürüyorlar” diyerek bağırdı. Kadının çığlıkları bir anda Nişantaşı'nı sardı ve olayı gören polise haber verdi. 

O esnada caddede bekleyen M.İ.’nin yakınları M.T. ve F.H. de yaşananları görünce estetik merkezine çıktı. Yurttaşların ihbarıyla çok kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, müdahale ederek tarafları emniyete götürdü. Alınan bilgiye göre, her iki tarafın da birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.