Canlı canlı gömüldükleri mezardan çıktılar

Canlı canlı gömüldükleri mezardan çıktılar
İstanbul'da kira yüzünden ev sahibiyle tartışan iki genç önce silahla yaralandı, ardından da canlı canlı mezara gömüldü. İki arkadaş gömüldükleri mezardan kurtulmayı başarıp jandarmaya gitti.

İstanbul Beyoğlu'nda bir apartta ikamet eden Ahmet Ç. (39) ile Muhammet Ç. (36), apart sahibi Abdullah A. ile 31 Aralık'ta kira parası sebebiyle tartıştı. İkili arasındaki tartışma, Ahmet Ç.'nin markete emanet için bıraktığı lüks saatin Abdullah A. tarafından satın alınmasıyla daha da şiddetlendi. Apart sahibini dövüp olay yerinden ayrılan iki arkadaş, yeni senenin ilk saatlerinde Şişhane'de gezerken, içinde Abdullah A. ve arkadaşları Mücahit B., Fırat A. ve Güven E.'nin olduğu araçtan silahlı saldırıya uğradı.

Sabah’tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre Mücahit B., ayağı ve omzundan vurduğu iki kişiyi otomobile aldı ve direksiyonu Eyüpsultan'daki ormanlık bölgeye kırdı. Ve dehşet dolu dakikalar başladı. Otomobildeki kazma ve kürekle iki arkadaşa mezar kazdıran Abdullah A., mezar kazma işleminin bitmesinin ardından ikiliyi boyunlarına kadar mezara gömdü.

MEZARDAN ÇIKMAYI BAŞARDI

Abdullah A. ve arkadaşları, aynı otomobile binerek olay yerinden kaçarken, iki arkadaşı ölüme terk etti. Ahmet Ç. mezardan çıkmayı başarırken, Muhammet Ç. ise isabet eden kurşunlar sebebiyle kendisinden geçti. Ahmet Ç. arkadaşını mezardan çıkarmasının ardından, caddeye yürümeye uğraşırken yolda jandarma ekiplerine denk geldi.

Ekipler, iki arkadaşı hastaneye götürdü. Ahmet Ç. tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Muhammet Ç., yoğun bakımda tedavi altına alındı. Olayla alakalı soruşturma açıldı.