Heyecanlandıran gelişme! Ozan Tufan Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?

Heyecanlandıran gelişme! Ozan Tufan Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor?
Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu olurken transferde de heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Sezon başında Watford'a transfer olan Ozan Tufan, 'Fenerbahçe'ye transfer mi oluyor?' sorusunun cevabını BBC yanıtladı.

Bir yandan teknik direktör konusunu sonlandırmaya çalışan sarı lacivertli yönetim bir yandan da  transfer çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor. Gelecek teknik direktörün kararıyla transferler için ilk adım atılacak.

Teknik adam arayışını sonlandırabilmek için çalışan Fenerbahçe, listenin başında olan Joachim Löw’den vazgeçmezken, Alman teknik adamı ikna edebilmek için çalışıyor.

Teknik direktör gelişmeleri devam ederken sarı lacivertlilerde sürpriz bir gelişme de Ozan Tufan'da yaşandı. Sezon başında Premier Lig ekibi Watford'a satın alma opsiyonu ile birlikte 1 yıllığına kiralan milli yıldızın geleceği ile ilgili kararı BBC duyurdu.

GELİŞMEYİ BBC DUYURDU

Premier Lig ekibi Ozan'ın yerine alacağı oyuncuyu bile belirledi. Watford, Belçika'nın Eupen takımında oynayan Edo Kayembe'yi kadrosuna katmak istiyor.

FENERBAHÇE TALEP EDECEK

Watford'un elinde Ozan'ın forma giyebildiği bölgede Louza, Sissoko, Etebo, Cleverley, Kucka ve Gosling ile beraber 7 oyuncu bulunuyor. İngiliz kulübünün Fenerbahçe'den Ozan Tufan'ı geri almasını talep edeceği, eğer kabul edilmezse sezon sonunda satın alma opsiyonunun kullanılmayacağı ifade edildi.