Kıskanç kocadan bomba tuzağı! İnternetten öğrendi! Karısıyla patronunu havaya uçuracaktı

Kıskanç kocadan bomba tuzağı! İnternetten öğrendi! Karısıyla patronunu havaya uçuracaktı
Denizli'de kıskanç koca, kendisini aldattığından şüphelendiği karısı ve patronunu havaya uçurmak için internetten öğrenip el yapımı bomba üretti. Bombayı karısının patronunun aracına yerleştirdi. İkisini birden havaya uçuracaktı ancak bomba 3 gün patlamadı...

Denizli’de kıskanç koca el yapımı patlayıcı ile dehşet saçmayı planlıyordu, planı tesadüfen ortaya çıktı. İddialara göre olay Asmalıevler Mahallesinde meydana geldi. Üç çocuk babası apart işletmecisi Mehmet A. önceki gün aracı ile işyerine geldiğinde arka tampondan sarkan poşeti fark etti. Sol arka tamponun iç kısmına yerleştirilen poşeti çeken Mehmet A. içinden eski bir ceket çıktığını gördü.

OLAY KISA SÜRE İÇİNDE AYDINLATILDI

Poşeti çekmesi ile birlikte yere bir de cep telefonu düştü. Meraklanarak aracın altına bakan Mehmet A. tampon içine sıkıca yerleştirilmiş patlayıcı düzeneği ve ona enerji veren pilleri fark etti. Korkarak hemen aracın başından uzaklaşan Mehmet A. polisi arayarak yardım istedi.

PATRON, CAN GÜVENLİĞİ İÇİN ŞEHRİ TERK ETTİ

Olay yerine gelen bomba uzmanları aracın altındaki düzeneğin el yapımı patlayıcıya ait olduğunu tespit etti. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınarak patlayıcı düzenek kontrollü bir şekilde araçtan çıkarıldı.

İNTERNETTEN ÖĞRENMİŞ

Şüpheli Hasan D'nin kıskançlık nedeniyle eşini ve patronunu havaya uçurmak istediği iddia edildi. Eşi Derya D. (41)ile boşanma aşamasında olan şüphelinin eşinin patronu Mehmet A' ile ilişkisi olduğunu düşündüğü bu nedenle el yapımı patlayıcı hazırlayarak araca koydu.  Şüpheli Hasan D. kısa süre içinde gözaltına alındı.