Eleştiri yağmuruna tutulan Kainat Güzeli sessizliğini bozdu! 'Kıskançlık yapmanın anlamı yok'

Eleştiri yağmuruna tutulan Kainat Güzeli sessizliğini bozdu! 'Kıskançlık yapmanın anlamı yok'
2022 Kainat Güzeli Kerküklü Darya Kamil oldu, sosyal medya ikiye bölündü. Kamil'i beğenenlerin yanı sıra "Korona nedeniyle yarışmaya kimse katılmamış mı" ve "Kainatın dengesi bozuldu" diye dalga geçenler de oldu. Eleştirilere daha fazla sessiz kalamayan Kamil, yorumlara cevap verdi.

Irak'ta düzenlenen 2022 Mr. Intercontinental adlı güzellik yarışmasının birincisi, Darya Kamil oldu.  Sosyal medya, 15 ülkenin katıldığı yarışmada Kerküklü sporcu ve hekim Darya Kamil’in birinciliğini konuştu.

"PEKİ BUNDAN KAİNATIN HABERİ VAR MI?"

Darya Kamil'i beğenmeyenler, “Peki bundan kainatın haberi var mı?”, “Belki de iç güzelliğine bakmışlardır”, “Korona nedeniyle yarışmaya kimse katılmamış mı?” ve “Kainatın dengesi bozuldu” eleştiri yorumları yaptı.

"NE DEDİKLERİ UMURUMDA DEĞİL”

Darya Kamil, kendisini eleştirenlere yanıt verdi.  Kamil, “Kendini bilmez bazı insanların benim hakkında ne dedikleri umurumda değil. 'Torpil' iması yapanlara sadece gülüyorum.” dedi.

“KISKANÇLIK YAPMANIN ANLAMI YOK”

Kıskanıldığını dile getiren Kamil, “Küçük yaşlardan itibaren disiplinli ve tutarlı bir şekilde çalıştım ve başardım. Boş yere kıskançlık yapmanın bir anlamı yok. Bu unvanı kazandığım için mutluyum" sözleriyle yanıt verdi.