Kadın kılığına girdi, komşusunun başına çekiçle vurdu

Kadın kılığına girdi, komşusunun başına çekiçle vurdu
İstanbul'da yaşayan 4 çocuk annesi Naciye Olgusay'ın (52) evine girerek kafasına çekiçle vuran saldırgan yakalandı. Olgusay’ın başına 13 çekiç darbesi vuran kadın kılığındaki şüphelinin aynı binada otaran V.E. olduğu öğrenildi.

Geçen pazartesi günü saat 11.00 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Naciye Olgusay'ın evine gelen bir kişi zili çaldı. Kapıyı açan dört çocuk annesi Naciye Olgusay, pardesülü ve yüzü tülbentle kapalı kadın kılığında biriyle karşılaştı. Korkuya kapılan 52 yaşındaki kadın kapıyı kapatmak istedi. Fakat başaramadı. Daha sonra  dışarıya çıkarak yardım istedi.

BAŞINA ÇEKİÇLE VURDU

Ancak bu esnada saldırgan, dört çocuk annesi kadının başına çekiçle vurmaya başladı. Olsunsay'ın bağırması üzerine paniğe kapılan şüpheli elindeki çekici bırakıp kaçtı. Kafasına 10'dan fazla çekiç darbesi alan talihsiz kadın, yardımına koşan komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Naciye Olgusay'ın başına 10 dikiş atıldığı bildirildi.

KADIN KILIĞINDAKİ ADAM KOMŞUSU ÇIKTI

Yaşanan olayla ilgili çalışma başlatan  İstanbul polisi çevredeki  güvenlik kamerasından görüntüler topladı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, kadın kılığında olay yerinden kaçan şüphelinin bir binaya girdiğini tespit etti.

Bir binaya giren şüphelinin, pardösü ve başörtüsünü çıkararak binadan çıktığı belirlendi. Kadın kılığına bürünen erkeğin, Naciye Olgusay'ın komşusu V.E. olduğu anlaşıldı.

TAZMİNAT PARASINI ALMAK İÇİN SALDIRDI İDDİASI

Polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı. İddiaya göre, Naciye Olgusay'ın eşi bir süre önce çalıştığı iş yerinden çıkarıldı ve tazminat olarak da 40 bin lira para aldı. Olgusay'ın komşusu olan V.E. paranın evde olduğunu biliyordu ve parayı almak için eve girmeye çalıştığı ileri sürüldü. Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.