Boğazı ve bileği kesilmiş halde bulunan hemşirenin ölüm nedenini çantasındaki not ortaya çıkardı

Boğazı ve bileği kesilmiş halde bulunan hemşirenin ölüm nedenini çantasındaki not ortaya çıkardı
Denizli'de dere yatağında boğazı ve bileği kesilmiş halde bulunan 23 yaşındaki hemşire B.Y.'nin ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İlk incelemede şüpheli bir duruma rastlanılmadığı belirtilirken, genç hemşirenin çantasından çıkan notta, "Ölümünden kimse sorumlu değildir" yazıldığı öğrenildi.

Denizli'de dere yatağında boğazı ve bileği falçatayla kesilmiş halde bulunan 23 yaşındaki hemşire B.Y.'nin ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Yapılan ilk incelemede olayda şüpheli bir duruma rastlanılmadığı aktarıldı. Vücudundaki kesiklerin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde olduğu ve aşırı kan kaybı sebebiyle yaşamını yitirdiği belirlenen genç hemşirenin çantasından ise "Ölümünden kimse sorumlu değildir" yazılı not çıktı. 

"ARKADAŞLARIMA GİDİYORUM" DİYE EVDEN ÇIKMIŞ

Pamukkale ilçesi Karşıyaka Mahallesinde ikamet eden 23 yaşındaki B.Y, 6 gün önce ailesine “Arkadaşlarıma gidiyorum” diyerek evden çıktı. Pamukkale Üniversitesi Hemşirelik Bölümü’nden mezun olan ve kısa süre önce İstanbul’a ataması yapılan B.Y’ye ulaşamayan ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. 6 gün boyunca arama çalışmalarını sürdüren acılı aile, Motosikletli Polis Timleri ile beraber kayıp oğullarını Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Atatürk Ormanının içerisinden geçen dere yatağında boğazı kesilmiş halde ölü buldu.

ÇANTASINDAN ÇIKAN NOT OLAYI AYDINLATTI

 B.Y’nin şüpheli ölümünün intihar mı yoksa cinayete mi olduğunun anlaşılması için Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, geniş bir çalışma gerçekleştirdi. Yapılan kapsamlı araştırmada B.Y’nin çantasından "Ölümünden hiç kimse sorumlu değildir" yazılı not çıktı. Yapılan otopside, B.Y’nin ölümünce şüpheli bir duruma rastlanılamadığı ve genç sağlıkçının intihar ettiğinin kesinleştiği kaydedildi.

SÜRE KAN KAYBETMİŞ

Genç hemşire B.Y’nin falçata ile boğazı ve bileğini kestiği, fakat bu kesiklerin hayati tehlike arz etmeyecek şekilde olduğu, 23 yaşındaki hemşirenin uzun süre aşırı kan kaybetmiş olması sonucu yaşamını yitirdiği raporda yer aldı. Cenazesi bugün toprağa verilecek olan B.Y’nin ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.