TOGG'un Sedan modeli ABD'de tanıtıldı

TOGG'un Sedan modeli ABD'de tanıtıldı
Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Sedan modeli ABD'deki CES 2022 fuarında görücüye çıktı. Tanıtımda CEO Gürcan Karakaş gözyaşlarını tutamadı.

Yerli otomobil Togg, ABD’nin Las Vegas kentinde yapılan Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES), TOGG otomobili ilk defa uluslararası sahnede yer aldı.

Togg Sedan'ın ilk görüntüleri de Togg'un resmi Twitter sayfasından, "Togg'un dinamik ve yenilikçi vizyon otomobili ile tanışmaya hazır mısınız?" notu ile paylaşıldı.

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, lansmanda otomobilin tanıtımını yaptı. Tanıtımın sonrasında TRT Haber'e açıklamalarda bulunan Karakaş, duygusal anlar yaşadı.

CEO GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gözyaşlarını tutamayan Karakaş, "Daha iyisini yapacağız. Oyunun içerisinde bir oyuncu olduğumuzu söylemek için geldik. Oyunun içerisine dahil olduk ve hızla da ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Fikri ve sınai mülkiyeti yüzde 100 Türkiye’ye ait global bir marka ortaya çıkarmak ve Türk mobilite ekosisteminin çekirdeğini oluşturmak amacıyla yola çıkan Togg, marka adının sonrasında logosunu da belirledi.

Logo tasarımında iki ok, ortasında değerli taş şeklini oluşturacak biçimde kaynaşarak, Doğu ve Batı’nın bir araya gelmesini ifade ediyor. Logo aynı zamanda Togg'un hayatı kolaylaştıran mobilite çözümleri sayesinde teknolojiyi ve insanı bugünün ve yarının kesişim noktasında bir araya getiren bir teknoloji firması olduğuna da dikkat çekiyor.

Yeni logo, 21 Aralık'ta yayınlanan videoda, ilk defa aracın üstünde görülmüştü.