Beşiktaş'ın yeni yıldız adayı maça damgasını vurdu

Beşiktaş'ın yeni yıldız adayı maça damgasını vurdu
Süper Kupa finalinde Beşiktaş'ın Antalyaspor'u penaltılarla mağlup ettiği maçta, siyah-beyazlı ekibin 17 yaşındaki genç yıldızı Emirhan İlkhan dikkat çekti. 80. dakikada oyuna giren genç Emirhan oyunuyla büyük beğeni topladı.

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezon mutlu sona ulaşan, Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanan Beşiktaş, Süper Kupa Finali'nde Antalyaspor'la mücadele etti. Katar'da normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona eren karşılaşmada Antalyaspor'u penaltılarla mağlup eden siyah-beyazlı ekip 3. kupasını müzesine götürdü.

Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla tarihinde bir ilki yaşadı. Beşiktaş'ın öz kaynak düzeninden yetişen futbolcusu Emirhan İlkhan Süper Kupa Finali'ndeki performansıyla bütün dikkatleri üstüne çekti.

Siyah-beyazlı takım koronavirüs ve sakatlıklar sebebiyle Doha'ya birçok önemli futbolcusundan yoksun gitti. Teknik direktör Önder Karaveli, karşılaşmanın 80. dakikasında Kenan Karaman'ın yerine 17 yaşındaki oyuncunu oyuna aldı.

Beşiktaş'ta uzun süredir oynuyormuş gibi uyum problemi yaşamayan genç Emirhan, özellikle etkili driplingleri ve çalımları ile gecenin en fazla konuşulan ismi oldu.