Mide bulandıran olay! Anne ve 11 yaşındaki kızı patronlarının tecavüzüne uğradı

Mide bulandıran olay! Anne ve 11 yaşındaki kızı patronlarının tecavüzüne uğradı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde iğrenç bir olay yaşandı. Müslüm I.'nın yanında çalıştırdığı tarım işçisinin 11 yaşındaki çocuğuna taciz ve cinsel istismarda bulundu. Olayın ortaya çıkmasının ardından 11 yaşındaki E.K.'nın annesi verdiği ifadede "4-5 yıldır bana tecavüz ediyor. Beni, eşimi ve kızımı öldürmekle tehdit ediyor" dedi.

Mide bulandıran olay Şanlıurfa'da yaşandı. mevsimlik işçi olarak çalışan anne ve 11 yaşındaki kızı, çalıştıkları bahçe sahibinin tecavüzüne uğradılar. 

MUHTAR VE OKUL MÜDÜRÜ JANDARMAYA BİLDİRDİ

Şanlıurfa'dan 3 yıl önce Manavgat'a gelen Müslüm I., önce Karakaya, ardından Örenşehir Mahallesi'ne yerleşti. Burada bahçe kiralayarak çilek yetiştirmeye başlayan Müslüm I., kendisiyle birlikte gelen K. ailesini de 'kız kardeşim, eniştem ve yeğenim' sözleriyle yakınlarına tanıttı. Kiraladıkları arazide çilek yetiştiriciliği yapan Müslüm I., 'eniştem' diye tanıttığı A.K.'yi bahçedeki barakada gece bekçisi olarak görevlendirdi. İddiaya göre, A.K. gece bahçeye gittiğinde Müslüm I. birlikte kaldıkları evde A.K'.nin eşi S.K.'ye cinsel saldırıda bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

S.K.'yi başkalarına bir şey söylerse öldürmekle tehdit eden Müslüm I., daha sonra kadının kızı E.K.'yi de taciz etmeye başladı. Müslüm I.'nın yaptıklarından rahatsız olan E.K., Örenşehir Mahallesi'ndeki tanıdığına yaşadıklarını anlattı. Örenşehir Mahallesi muhtarı ve okul müdürünün de olaydan haberdar olmasıyla jandarmaya bilgi verildi. İhbar üzerine jandarma ekipleri, Müslüm I.'yı gözaltına aldı.