Ahmet Çakar bombayı patlattı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı

Ahmet Çakar bombayı patlattı! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı
Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı henüz netleşmemişken sosyal medyada flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında Fenerbahçe'ye teknik direktör olmak istediğini söyleyen Yılmaz Vural'ın ismini ilk kez Ahmet Çakar açıkladı. Çakar yaptığı paylaşımda, ''Yılmaz Vural Fenerbahçe'ye hayırlı olsun'' dedi.

Fenerbahçe'de gündem teknik direktörün kim olacağı merak ediliyordu. Medyada birçok isim gündeme gelirken Sarı-Lacivertli yönetim henüz kararını vermedi. Ahmet Çakar'ın ortaya attığı iddia spor dünyasına bomba gibi düştü. 

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI: HAYIRLI OLSUN

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yılmaz Vural'ın Fenerbahçe'nin başına geçtiğini açıkladı. Çakar, "Yılmaz Vural Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" dedi. Bu paylaşımın ardından sosyal medya adeta yıkıldı. Kısa süre içinde binlerce beğeni alan bu paylaşım gündeme oturdu.


"BU KADAR iSTEYEN VAR MI?"

Yılmaz Vural, “Sahadan çıkarken neredeyse yürüyemeyecek haldeler. Bunları aşabilmek hakikaten kolay değil. Yılmaz Vural bunları aşar. Fenerbahçe teknik direktörlüğünü bu kadar isteyen bir adam gördünüz mü hiç? Ali başkan yanlış yapmazsın. Türkiye’de bir işe bu kadar talip bir adam gördünüz mü? Ben bu işin eğitimini aldım. Kariyerimde Başbakanlık Kupası kazandım, alt ligden üst lige 5 takım çıkardım. Kendime güveniyorum." demişti.