Görenleri şaşkına çeviren olay! Uçakta doğum yapan anne bebeğini çöpe attı!

Görenleri şaşkına çeviren olay! Uçakta doğum yapan anne bebeğini çöpe attı!
Doğu Afrika ülkesi Mauritius’ta yolcu uçağının tuvaletinde yeni doğmuş bir bebeğin çöp kutusuna atıldığı gün yüzüne çıktı. Standart kontrol sonrası bebeği gören yetkililer, 20 yaşındaki annenin bulunduktan sonra gözaltına alındığını açıkladı. Öte yandan annenin önce bebeğin kendisine ait olmadığını, yapılan kontroller sonrası ise doğum yaptığını itiraf ettiği söylendi.

Madagaskar’dan Mauritius’un başkenti Port Louis Sir Seewoosagur Ramgoolam Uluslararası Havaalanı’na inen bir uçakta akılalmaz bir olay yaşandı. Uçağın tuvaletinde doğum yapan bir kadının yeni doğan bebeği çöp kutusuna attığı, uçak indikten sonra yapılan rutin kontrol sonrası ise bebeğin ağlama sesleri duyulduğu kaydedildi.

ÖNCE İNKAR SONRA İTİRAF

İddiaya göre 20 yaşındaki genç kadın ilk başta bebeğin annesi olduğunu reddetse de tıbbi muayeneden geçtikten sonra yeni doğum yaptığı anlaşıldı. Bunun üstünde genç kadın da doğum yaptığını doğruladı. Bebeğin ve kadının sağlık vaziyetlerinin iyi olduğu açıklanırken, annenin polis sorgusunun sürdüğü kaydedildi.