Büyük ikramiye talihlisi çekini teslim aldı

Büyük ikramiye talihlisi çekini teslim aldı
2022 yılbaşı Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan biletin sahibi parasını teslim aldı. Çeyrek bilet sahibi vatandaş 30 milyon liralık çekini aldı.

120 milyon TL'lik büyük ikramiye heyecanı 31 Aralık gecesi bütün Türkiye'yi sarmış ve büyük ikramiye İzmir Konak'tan satın alındığı duyurulan '9876066' numaralı bilete isabet etmişti. 2022 Milli Piyango YIlbaşı Özel Çekilişi'nde 30 milyon TL ikramiye kazanan talihli ise parasını bugün aldı. İzmir Konak'ta satılan biletin sahibine çekini, banka görevlisi ile Sisal Şans yetkilisi verdi.

Büyük ikramiyeyi kazanan ve ismini vermek istemeyen talihliye çekinin verilmesinin sonrasında açıklamalarda bulunan Sisal Şans görevlisi, “31 Aralık akşamı bugüne kadar verilen en yüksek Milli Piyango yılbaşı ikramiyesi için çekiliş yapıldı ve büyük ikramiye ilk çekilişte çeyrek bilete isabet etti. Sisal Şans ailesi olarak İzmir Konak’tan aldığı çeyrek biletle 30 milyon TL’lik ikramiyeyi kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Satılmayan diğer çeyrek biletlerin ikramiye bedeli ise hasılat payı olarak kamuya verildi.