AK Partili belediye ile DEVA Partisi arasında güldüren 'çorba' atışması

AK Partili belediye ile DEVA Partisi arasında güldüren 'çorba' atışması
Şanlırfa Büyükşehir Belediyesi ile DEVA Partisi arasında sosyal medyada 'çorba' atışması yaşandı. Vatandaşlar paylaşılan video ile kahkahalara boğuldu.

Sosyal medyada Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile DEVA Partisi Şanlıurfa Teşkilatı arasında çorba üzerinden güldüren bir atışma yaşandı.

Atışmanın fitili Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yapılan bir yolun tanıtımı amacıyla sosyal medya üstünden paylaştığı kamyon üstünde çorba içen bir gencin videosuyla alevlendi. Videoda, “Tabiî ki de yemek yenilecek yer burası değil. Hani olur da bir gün böyle bir durumda olursanız, çorbanız dökülmüyor bilin istedik” sözleri ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün adı ekranda yer aldı.

Bu video klipe yanıt DEVA Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Çalışmaları Patformu'ndan geldi. Bu defa kamyon arkasında çorba içmeye uğraşan bir vatandaşın, bozuk bir yolda çorbayı içmeye çalışması fakat çorbanın dökülmesi görüntüleri yer aldı. Şanlıurfa yerel müziği eşliğinde hazırlanan klibin son kısmında ise, DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz de vatandaşlara çağrı yaptı.

Başkan Tüysüz partisinin genç yöneticileriyle yaptığı açıklamada, “Çorbayı dökmeden içmek nasip olmadı. Çorbayı dökmeden içmenin garantisi yok. Ancak, böbrek taşlarınızı bu yollarda düşüreceğinizin garantisi var. Siz siz olun çorbanızı evinizde için” ifadelerini kullandı.