Aksaray'da 7 kişinin öldüğü trafik kazasında yeni detaylar ortaya çıktı

Aksaray'da 7 kişinin öldüğü trafik kazasında yeni detaylar ortaya çıktı
Aksaray'da yılbaşı yemeği yedikten sonra evlerine dönen Ergün ailesinin aracı, karşıdan gelen Nuri Bal’ın kullandığı araçla çarpışmış ve 7 kişi yaşamını yitirmişti. Aynı aileden 6 kişinin can verdiği kazada yeni detaylar ortaya çıktı.

Yeni yılın ilk dakikalarında  Aksaray merkeze bağlı Hatipoğlu köyü yolunda meydana gelen kazada, Yeşilova beldesinden gelen Nuri Bal yönetimindeki Almanya plakalı araç, kent merkezinden Yeşiltepe beldesine seyreden İbrahim Ergün idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlanan otomobiller hurdaya çıktı. Kazada her iki sürücü ile birlikte İbrahim Ergün'ün aracında bulunan eşi Semiha Ergün, kızları Rumeysa Ergün, Sümeyra Ergün, Leyla Uğurlu ile torunları Asel Uğurlu yaşamını yitirdi.

Meydana gelen acı kaza ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Ergün ailesinin şehir merkezinde oturan kızları Cennet Bülbül'e misafirliğe gittikleri, daha sonra ise Yeşiltepe beldesindeki evlerine gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. 

Sabah gazetesinin haberine göre, Yeşilova beldesinde yaşayan Nuri Bal'ın yapılan otopsisinde 2.43 promil alkollü olduğu tespit edildi. Nuri Bal'ın otomobilinin hız göstergesinin 180'de takılı kaldığı bildirildi.

Cenazeler, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki otopsi işleminin ardından Yeşiltepe beldesine getirildi. Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, belde mezarlığına gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi.