Kırmızı kodla uyarı yapıldı! Antalya'da okullar tatil edildi

Kırmızı kodla uyarı yapıldı! Antalya'da okullar tatil edildi
Antalya için Meteoroloji tarafından kırmızı kodla aşırı yağış uyarısı yapıldı. Fırtına nedeniyle Antalya'da bazı vatandaşlar zor anlar yaşadı. Olumsuz hava koşulları Antalya'da eğitime de sekte vurdu. Öğrencilerin ve velilerin güvenliği göz önünde bulundurularak bazı ilçelerde eğitime ara verildi.

Fırtınalı hava Antalya'da etkisini gösteriyor. Meteoroloji'den alınan tahminlere göre Antalya'da fırtına etkisini yarın da sürdürecek. Antalya hava durumu tahminlerine göre kent genelinde etkisini devam ettirecek olan fırtına bu geceden itibaren Antalya merkezde, zamanla batı ilçelerinde aşırı yağış (100-200 kg/m2), yüksek kesimler başta olmak üzere Kemer, Kumluca ve Finike'de yerel olarak 300 kg/m2 yağış beklendiği aktarıldı. 

HANGİ İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Antalya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bazı ilçelerde tatil edildi. Alınan karara göre Antalya'da fırtına nedeniyle Kemer, Kumluca ve Finike'de yarın ilk-orta okullar bir gün tatil edildi.

31 ARALIK'TA OKULLAR TATİL Mİ?

31 Aralık Perşembe günü için henüz bir karar alınmadı. Antalya'da havaların durumuna göre 31 Aralık ile ilgili yetkililer karar alabilir. Ancak şimdilik 31 Aralık'ta okullar açık görünüyor.