İzmir'de feci ölüm: Mermer cilasını su sanıp içen kadın hayatını kaybetti

İzmir'de feci ölüm: Mermer cilasını su sanıp içen kadın hayatını kaybetti
İzmir'de bir otelde çalışan Özde Çivici, işyerindeki ofisinde pet şişe içinde su sandığı mermer cilasını içerek fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Çivici hayatını kaybederken, olayda ihmali bulunduğu ileri mermer ustası ve bazı çalışanların ifadeleri alındı.

İzmir'in Selçuk ilçesinde bir otelde çalışan 31 yaşındaki Özde Çivici, pet şişe içerisinde su zannettiği mermer cilasını içerek fenalaştı. Hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre olay, 27 Aralık Pazartesi akşamı, Selçuk ilçesinde bulunan bir otelde meydana geldi. İddia edilene göre otelin Halkla İlişkiler departmanında çalışan 31 yaşındaki Özde Çivici, çalıştığı otelde düzenlenecek yılbaşı etkinliğinin tanıtım broşürlerini dağıtmaya çıktı. Bir süre sonra oteldeki ofisine giren Çivici, burada pet su şişesi içerisindeki maddeyi su zannederek içti. Bir anda rahatsızlanan Çivici, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kadın, hayatını kaybetti.