Atatürk'e benzerliğiyle ünlenen Göksel Kaya'dan eşi hakkında suç duyurusu: 'Yumruk ve tekme attı'

Atatürk'e benzerliğiyle ünlenen Göksel Kaya'dan eşi hakkında suç duyurusu: 'Yumruk ve tekme attı'
Atatürk'e benzerliğiyle ünlenen ve çeşitli etkinlik ve filmlerde rol alan 57 yaşındaki Göksel Kaya, 4 yıl önce evlendiği eşi Handan Sarıhan Kaya hakkında, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikâyette bulundu. Akciğer kanseri olduktan sonra eşiyle arasının açıldığını söyleyen Kaya, "Tartıştık, eşim bana yumruk ve tekme attı." dedi.

Atatürk'e benzerliğiyle tanınan ve çeşitli filmlerde Atatürk’ü canlandıran 57 yaşındaki Göksel Kaya, 4 yıl önce evlendiği Handan Sarıhan Kaya'nın perşembe günü kendisine Ankara'daki evlerinde şiddet uyguladığını iddia etti. Hastanede 4 gün tedavi altına alınan ve taburcu olan Kaya, akciğer kanseri olduktan sonra eşi Handan Sarıhan Kaya ile arasının açıldığını söyleyerek, "Denge kaybım olduğu için çocuk bile dokunsa yere düşüyorum. Tartıştık, eşim bana vurdu ve düştüm. 'Kalkamıyorum, tut elimi' dedim 'Geber' dedi. 3 saat beni yerde bıraktı, yumruk ve tekme attı" dedi.

2 yıl önce akciğer kanseri tanısı koyulunca eşiyle arasında gerginlikler başladığını dile getiren Kaya, eşinin kendisine bakmak istemediğini ifade ederek, "2 yıl önce akciğer kanseri tanısı aldım ve tedaviye başlandı. 2 yıl tedavim sürdü ve daha sonra yapılan tetkiklerde beyne de sıçradığı tespit edildi. Onun da tedavisine başlandı. Bu hastalık bende denge kaybına neden oluyor, ayakta duramıyorum. Evde yığılıp kaldım. Eşimle paylaştığımda bana 'Bu şekilde sana bakamam. Ben çalışıyorum' dedi. Tartışmalarımız başladı" ifadelerini kullandı.