Defalarca bıçaklandı! 'Yan baktın' kavgası cinayetle bitti

Defalarca bıçaklandı! 'Yan baktın' kavgası cinayetle bitti
23 yaşındaki bir genç, “yan baktın” kavgasında bıçaklanarak öldürüldü. Aynı gün içinde yakalanan katil zanlıları, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Akılalmaz cinayet İstanbul'da yaşandı. 'Yan baktın' sözü bir insanın canına daha aldı. 23 yaşındaki Ufuk Keskin, eğlenmek için arkadaşlarıyla İstanbul’un Kadıköy ilçesi Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi’ndeki bir bara gitti. Keskin ve arkadaşları, bardaki eğlenceye kısa bir ara verdi ve sigara içmek için dışarı çıktı. O sırada caddede eğlenen iki kişi ile aralarında "yan baktın" tartışması çıktı.

“KÜFÜRLÜ KONUŞMAYIN”

İddiaya göre, iki kişi küfürlü konuşunca Ufuk Keskin, onları, “Yanımızda kadın var, küfürlü konuşmayın.” diyerek uyardı. Tartışma büyümeden Keskin ve arkadaşları tekrar mekana girdi.

6 KEZ BIÇAKLANDI, HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre sonra Ufuk Keskin ve arkadaşları mekandan ayrılıp, cadde üzerinde yürümeye başladı. Genç grup, bir süre sonra mekan önünde tartıştıkları iki kişi ile karşılaştı. İki kişi, gruba bıçakla saldırdı ve Ufuk Keskin karnına aldığı 6 bıçak darbesiyle yaralandı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan Keskin, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Katil zanlıları gözaltına alındı.