Uçakta maske takmadığı için yaşlı adama saldıran ve tüküren kadın tutuklandı

Uçakta maske takmadığı için yaşlı adama saldıran ve tüküren kadın tutuklandı
ABD'de Tampa'dan Atlanta'ya giden bir uçakta 80 yaşındaki bir yolcuya maske takmadığı için saldıran kadın tutuklandı. Yolcu kamerasına yansıyan görüntülerde, saldırgan kadının da maske takmadığı görüldü.

Uçakta yaşanan maske kavgalarına bir yenisi daha eklendi. ABD'de Delta Havayolları'nın Tampa'dan Atlanta'ya giden yolcu uçağında 80 yaşındaki bir adam, uçakta servis edilen yemeği yerken maske takmadığı için bir kadın tarafından saldırıya uğradı.

Patricia Cornwall isimli yolcu, 80 yaşındaki yolcuya yemek yediği esnada  maskesini takmasını söyledi. İki taraf arasında sözlü başlayan tartışma büyüdü. Hakaretlerin havada uçuştuğu kavga esnasında kadın yolcu, 80 yaşındaki erkek yolcuya saldırdı.

Karşısındaki adama maske takmadığı için vurup üzerine tüküren Patricia Cornwall isimli kadın, kavgaya müdahale etmeye çalışan uçuş görevlilerine de saldırarak, bir uçuş görevlisinin ve bir diğer yolcunun yaralanmasına sebep oldu.

Uçuşun geri kalanını uçuş görevlilerinin gözetiminde uçağın arka tarafında sürdüren kadın, iniş yapılmasının ardından Atlanta Uluslararası Havalimanı'nda FBI tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan olaya ilişkin sosyal medya üzerinden dolaşıma sokulan görüntülerde, saldırgan kadının da maske takmadığı görüldü.