Bakan Varank'tan bagaj rezaletine cevap geldi

Bakan Varank'tan bagaj rezaletine cevap geldi
TOGG'un Bursa'daki tanıtımı sırasında bir görevli, canlı yayında aracın bagajını açan muhabire çok sert tepki göstererek bagajı kapatmıştı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da konuyla ilgili "Bagaj önemli" açıklaması geldi.

Yerli otomobil TOGG'un Bursa'daki tanıtımında çirkin görüntüler meydana gelmişti. İhlas Haber Ajansı muhabiri canlı yayında aracın tanıtımını yaptığı sırada bagaj kısmını da açtı. Bu sırada bir görevli oldukça sert bir şekilde bagaj kapağını kapatara muhabire sert bir şekilde bağırmıştı. Canlı yayınla ekranlara gelen bu görüntüler büyük tepki toplamıştı.

Görüntülerin ardından vatandaşlar yaşananlara tepki gösterirken bagajda ne olduğu, neden açılmasına böyle bir tepki gösterildiği de merak konusu oldu.

Öte yandan meydana gelen bu olay sonrasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Muhabire yapılan sert müdahale tepkçi çekmişken Bakan Varank sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak "Bagaj önemli" yazdı. Varank'ın bu açıklamaları merak uyandırırken bazı vatandaşlar da muhabire yapılan saygısızlığa tepki göstermediği için Varank'ı eleştirdi.