Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa final maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa final maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanacak Süper Kupa finali maçının Katar'da oynanacağı açıklanmıştı. Taraftarlar maçın hangi kanalda oynanacağını merak etmeye başladı. İşte detaylar...

Türkiye'de 2020-2021 sezonunu Süper Lig şampiyonu olarak bitiren Beşiktaş ile Türkiye Kupası'nda final oynayan Fraport Tav Antalyaspor'u karşı karşıya getirecek Süper Kupa 2021'in ne zaman oynanacağı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan paylaşılan açıklamada Süper Kupa 2021'in Katar'da oynanacağı belirtildi. İşte detaylar.

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu Beşiktaş şampiyon olarak bitirdi. Siyah beyazlılar ayrıca Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor'u yenerek 12 sene aranın ardından sezonu çifte kupayla tamamladı. Statü gereği Kara Kartallar, Türkiye Kupası finalinde yendiği Antalyaspor ile Süper Kupa finalinde mücadele edecek.

MAÇ KATAR'DA OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesinden paylaşılan açıklamada "2020-2021 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasındaki Turkcell Süper Kupa 2021 maçı, 5 Ocak 2022 Çarşamba günü oynanacak. Karşılaşma saat 20.45’te başlayacak" sözlerine yer verildi.

TFF, Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında yapılacak Süper Kupa finalinin Katar'da oynanacağını duyurdu.

Paylaşılan açıklamaya göre Süper Kupa 2021 finaline ev sahipliği yapacak stadyum, Katar'ın başkenti Doha'da yer alan Ahmed bin Ali Stadyumu. 40 bin 740 kapasiteli stadyum, Al-Rayyan'ın iç saha karşılaşmalarına ev sahipliği yapıyor.

Beşiktaş ile Fraport TAV Antalyaspor arasında yapılacak Süper Kupa 2021 finalinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli olmadı. Bunda, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), ulusal kanallarda verilecek şifresiz maçların listesini güncellemesi de etkili oldu.

Karşılaşmayo canlı yayınlanacak kanal şimdilik resmi olarak paylaşılmadı. Geride bıraktığımız sezon Medipol Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan Süper Kupa finali A Spor'dan canlı olarak yayınlandı fakat RTÜK kuralları gereği bu sene maç şifreli kanaldan yayınlanabilir.