Beşiktaş'ta tansiyon yükseldi! Salonda kavga çıktı

Beşiktaş'ta tansiyon yükseldi! Salonda kavga çıktı
Beşiktaş'ın 2020 yılı için yapılan Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda gerginlikler yaşandı. Mali ve idari yönetimden ibra edilmeyen Orman, Çebi yönetimini topa tuttu. İki yönetim arasında sataşmalar başladı...

Beşiktaş Kulübü’nün 2020 olağan idari ve mali genel kurul toplantısı gerçekleştirilirken, kongre üyelerinden Ali Rıza Dizdar konuşması esnasında yönetim kurulu üyesi Mesut Urgancılar’ı hedef aldı. Bunun üzerine konuşma yapan Urgancılar da, Ali Rıza Dizdar’a cevap verdi. Tartışmanın sonlanacağı düşünülürken başka bir kongre üyesinin Ali Rıza Dizdar’ın üzerine yürümesiyle olaylar büyüdü ve iki taraf arasında sataşmalar başladı.

Tartışmanın ardından her iki üye de oy çokluğu salondan dışarı çıkartıldı.

Ali Rıza Dizdar’ın “Çok yukarıdan bakıyorlar” sözlerinin üzerine, Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar da yanıt verdi. Urgancılar, "Sakın ha beni, Beşiktaş’ın ak günleri için, cesur Beşiktaş için itibarsızlaştırmaya çalışmayın. Benim canımdan başka hiçbir şeyim yok, kimseye de borcum yok” diye konuştu.

Beşiktaş Kongre Divan Başkanlığı, Ali Rıza Dizdar’ın “kongreyi provake etmesini” gerekçe göstererek  güvenlikler eşliğinde salonun dışına çıkarılmasını istedi. Dizdar, bugünün kongre faaliyetlerine katılmaktan oy çokluğuyla men edildi.