İstanbul'dan Bursa'ya uzanan kan donduran olay! Öldürdüğü kişiye emniyet kemeri taktı, şehirler arası yolculuk yaptı

İstanbul'dan Bursa'ya uzanan kan donduran olay! Öldürdüğü kişiye emniyet kemeri taktı, şehirler arası yolculuk yaptı
İki gündür aranan Nabıl Zabıba'nın cinayete kurban gittiği öğrenildi. Katili Ahmet D. tarafından otomobilin içerisinde öldürüldü. Soğukkanlı katil cesedi ön koltuğa yerleştirerek, uyku süsü verip Bursa'ya kadar geldi. Ağızları açık bırakan olayda, maktul ormanlık alanda bulundu.

Ahmed D. tarafından otomobil içerisinde silahla öldürüldü. Cesedi ön koltuğa oturtup uyuyan bir kişiymiş gibi Bursa'ya götüren ve ormanlık alana atan katil yakalandı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yaşayan Yemen uyruklu Nabıl Mohammed Abdullah Zabıba'dan 2 gündür haber alamayan eşi, durumu polise bildirdi. 

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları incelemede şüphelinin son olarak bir otomobil galerisinde çalışan yine Yemen uyruklu Ahmed D. ile görüştüğünü tespit etti.

CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Polis, Ahmed D.'yi gözaltına aldı. Şüpheli Ahmed D. birçok kez ifade değiştirdikten sonra cinayeti işlediğini kabul etti. Şüpheli cinayeti iş yeri sahibi Suudi Arabistan uyruklu Adnan İ.'nin azmettirmesi sonucu yaptığını anlatınca, Adnan İ. de gözaltına alındı.

2 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis soruşturmasına göre piyasaya yüklü miktarda borcu olan Ahmed D., yine borçlu olduğu çalıştığı firmada kiralık aracını çalıştıran Nabıl Zabıba ile Gürpınar sahilinde buluştuğu bir süre sonra Ahmed D.'nin Nabıl Zabıba'yı öldürdüğü belirlendi.