Takıntılı aşık dehşet saçtı!15 yerinden bıçaklanarak katledildi!

Takıntılı aşık dehşet saçtı!15 yerinden bıçaklanarak katledildi!
Korkunç cinayet İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi. Market alışverişi yapmak için evden çıkan 3 çocuk annesi Meryem Yılmaz internetten tanıştığı bir adam tarafından saldırıya uğradı. Takıntılı aşığı tarafından parkta 15 yerinden bıçaklanarak katledilen Meryem Yılmaz canından oldu.

Esenyurt'ta yaşayan üç çocuk annesi Meryem Yılmaz, internette tanıştığı kişi tarafından vahşice katledildi. Evinden markete çıkan üç çocuk annesi Meryem Yılmaz, parkın içinden geçtiği sırada daha önce internetten tanıştığı adamın saldırısına uğradı. 15 yerinden Yılmaz’ı bıçaklayan saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından kadını hastaneye kaldırdı. Tüm müdahalelere rağmen Meryem Yılmaz yaşamını yitirdi. 

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Polis ekipleri olay sonrası geniş çaplı çalışma başlattı. 40 yaşlarında şüpheli bir şahsın olaydan önce çevrede dolaştığını öğrenen ekipler kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bıçaklanan kadının yerdeki hali ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.