TBMM'den Özdağ'ın bilgisayar iddiasına yanıt: Sadece sizinki değiştirildi

TBMM'den Özdağ'ın bilgisayar iddiasına yanıt: Sadece sizinki değiştirildi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 600 milletvekilinin bilgisayarlarının değiştirildiğini söyleyip harcamaya tepki göstermişti. TBMM Başkanlığı ise talep üzerine sadece Özdağ'ın bilgisayarının değiştirildiğini açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreterliği, Zafer Partisi İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın 600 milletvekilinin bilgisayarının değiştirildiği iddiası ile ilgili olarak olarak, "Sayın milletvekillerimizin bilgisayarları re’sen değil sadece ve sadece talepleri halinde değiştirilmektedir. Sayın Ümit Özdağ’ın bilgisayarı da kendisinin 20 Aralık 2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine değiştirilmiştir. Paylaşımda bahsi geçtiği şekilde bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarının değiştirilmesi söz konusu değildir." açıklamasında bulundu.

TBMM Genel Sekreterliği'nden paylaşılan yazılı açıklamada, "Zafer Partisi İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı “600 vekilin bilgisayarı değiştirilmiş, insanlar aç iken bu çok ayıp bir harcama şeklindeki” paylaşımı üzerine bir açıklama yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur. Sayın milletvekillerimizin bilgisayarları re’sen değil sadece ve sadece talepleri halinde değiştirilmektedir. Sayın Ümit Özdağ’ın bilgisayarı da kendisinin 20 Aralık 2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine değiştirilmiştir. Paylaşımda bahsi geçtiği şekilde bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarının değiştirilmesi söz konusu değildir." ifadeleri kullanıldı.