Tecavüzcü iş insanı aldığı cezayı duyunca kafa üstü yere atladı

Tecavüzcü iş insanı aldığı cezayı duyunca kafa üstü yere atladı
Sahibi olduğu inşaat şirketinde satış elemanı olarak çalışan Yıldız S.'ye tecavüz edip alıkoyduğu gerekçesiyle hakim karşısına çıkan 'ünlü' iş insanı Necdet Özer, aldığı cezayı duyunca kürsüden kafa üstü yere atladı.

Aydın'da ünlü iş insanı ve müteahhit Necdet Özer'e (42),  Söke Ağır Ceza Mahkemesi'nde "tehdit, nitelikli cinsel saldırı, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından dava açıldı. Sahibi olduğu inşaat şirketinde satış elemanı olarak çalışan Yıldız S.'ye tecavüz edip alıkoyduğu gerekçesiyle hakim karşısına çıkan 'ünlü' iş insanı Necdet Özer aldığı cezayı öğrenince çıldırarak kürsüden kafa üstü atladı.

KAFA ÜSTÜ YERE ATLADI

Sabah gazetesinin haberine göre, tecavüzcü Necdet Özer savunmasında, 'işadamı' olduğunu ve mal varlığını Didim'de herkesin bildiğini belirterek, suçlamaları kabul etmeyerek, " Yıldız sevgilimdi. Benimle evlenmek istiyordu. Yıldız'ın hesabına bir müşterimden para gelmişti. Bu parayı bana iade etmedi. Bu nedenle aramızda gerginlik yaşandı." diye konuştu. 9 Aralık'ta Söke 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, tecavüz, alıkoyma ve darp suçundan 21 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezasını duyan Özer, kürsüden kafa üstü yere atladı. 

Hafif şekilde yaralanan Özer, mahkeme salonundan çevik kuvvet polisleri tarafından dışarı çıkarıldı. Özer daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.