Tüyleri diken diken eden cinayet! Şeytan tırmığını kafasına sapladı

Tüyleri diken diken eden cinayet! Şeytan tırmığını kafasına sapladı
İngiltere’de geçtiğimiz Nisan ayında sokak ortasında gerçekleşen bir cinayetin görüntüleri ortaya çıktı. Daha önce tartışma yaşadığı husumetlisini öldürmeyi kafasına koyan bir adam, gündüz vakti oldukça kalabalık bir sokakta cinayet işledi. Ürperten cinayet aletiyle sokakta koşarken kameralara yakalanan adamın o anları ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İngiltere'de işlenen kan dondurucu cinayetin son anlarına ait görüntüler, sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen cinayet, katilin kullandığı alet nedeniyle oldukça konuşulmuştu. Ülkenin Grimsby kasabasında gerçekleşen olayda, 40 yaşındaki Stephen Beach isimli adam, daha önce tartışma yaşadığı 33 yaşındaki Stephen Bellamy'i öldürmeyi kafasına koydu.

Yanına suç ortağı olan 39 yaşındaki arkadaşı Luke Teague'yu da alan Beach, sokakta bir arkadaşıyla yürüyen Bellamy'i arabayla takip etmeye başladı. Bir süre sonra araçtan inen Beach, olay yaratan görüntülere imza attı.

Cinayeti işlemek için 'şeytan tırmığı' olarak da bilinen dirgen isimli aleti seçen Beach, sokakta kurbanın peşinden koştu. Yakaladığı Bellamy'nin kafasına şeytan tırmığını saplayan katil, daha sonra araca binerek olay yerinden kaçtı.  Ağır yaralanan Bellamy hayatını kaybederken bir süre sonra yakalanan Beach ve suç ortağı Teague cezaevine gönderildi.