Ünlü oyuncu Alicia Witt'in anne ve babası evlerinde ölü bulundu

Ünlü oyuncu Alicia Witt'in anne ve babası evlerinde ölü bulundu
'Walking Dead' Yıldızı Alicia Witt'in birkaç gündür haber alamadığı anne ve babası evlerinde ölü olarak bulundu. Witt çiftinin ölüm nedeni henüz belli değil.

The Walking Dead dizisiyle tanınan ABD'li oyuncu Alicia Witt, inanılması ve katlanılması çok zor bir acı yaşadı. Ailesinden bir süredir haber alamayan ünlü oyuncu, bir akrabasından anne ve babasını kontrol etmesini istedi.Akrabası, Witt çiftinin evlerine gittiğinde, 87 yaşındaki Robert Witt ile 75 yaşındaki eşi Diane Witt'in, Massachussetts'deki evlerinde ölü olarak buldu. Polis olayı doğrulurken, 46 yaşındaki Witt bu büyük acıyla yıkıldı.

ACISINA VE ÖZEL HAYATINA SAYGI İSTEDİ

People dergisine konuşan Alicia Witt, ailesini aynı anda kaybettmesini gerçek üstü olarak yorumlarken, bu acılı döneminde özel hayatının gizliğine saygı gösterilmesini de istedi. 

ÖLÜM NEDENİ HENÜZ NET DEĞİL

Worcester Telegram and Gazette'de yer alan habere göre, Witt çiftinin ölüm nedenini henüz net olarak açıklanmazken, ölümlerinin şüpheli görülmediği ifade edildi. Haberde, Witt çiftinin evlerinde portatif ısıtıcı kullandıkları öne sürüldü. Fakat polislerin evde yaptığı incelemede çiftin karbon monoksit  zehirlenmesinden öldüğüne dair bir kanıt bulunmadığını ifade edildi.