Yeni Tesla Model S Plaid

Yeni Tesla Model S Plaid
Merhaba değerli okuyucularımız ve çok kıymetli takipçilerimiz, bu yazımızda sizlere Tesla kurucusu Elon Musk'ın geçtiimiz aylarda tanıttığı yeni Tesla model S Plaid hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

Tesla hemen hemen herkesin bildiği üzere elektrikli otomobil markasıdır. Uzun menzilli ve ergonomik yapısı ile öne çıkan Tesla otomobilleri, fiyatları ilede diğer elektrikli olmayan otomobillerle neredeyse aynı fiyatlaradan satılmaktadır.

Son günlerde oldukça merak edilen Tesla'nın yeni ürettiği modeli olan model S Plaid daha şimdiden görenleri mevcut özellikleri ile büyülemektedir.

Model S Plaid Çok Hızlı

Tesla model S Plaid rakiplerine göre oldukça hızlı diyebileceğimiz 0-100 km skrouna sahip bir elektirkli otomobil olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tesla model S Plaid tamı tamına 2 saniye gibi kısa bir süre içinde sıfırdan yüz kilometreye ulaşabilmektedir.

Şimdiye kadar üretilmiş model X, Y ve 3'e nazaran, model S Plaid daha hızlı bir otomobildir diyebiliriz.

Hızlı Şarz Ve Uzun Yol Ömrü

Model S Plaid hızlı şarz olmakta ve tek şarzla 643 kilometre yol gidebilmektedir. Düşünün İstanbul'dan Ankara'ya yolda hiç durmadan, mola veremeden gidebilecek kadar uzun yol ömürne sahip harika bir elektrikli otomibildir.

Bu muhteşem elektrikli otomobilin baz fiyatının 130 bin dolar olacağı duyrulmuştur. Aracın iç kabin eğlence sisteminin playsatiton 5 seviyesinde olacağıda meraklılarına özellikle bildirilmiştir.

Araç içerisinde eğlencenin soz zamanlarda giderek öne çıktığı şu zamanda, Tesla model S Plaid içinde film izleyebilecek ve oyun oynayarak eğlenebileceksiniz.

Bir başka yazı ve makalemizde görüşmek üzere esen kalın...