Film Ve Dizi İzlemek İçin Kullanabileceğiniz Djital Platformlar

Film Ve Dizi İzlemek İçin Kullanabileceğiniz Djital Platformlar
Merhaba değerli okuyucularımız ve çok kıymetli sevgili takipçilerimiz, bu yazımızda sizlere ülkemizde hizmet veren belli başlı djital sinema ve dizi hizmeti veren platformlar hakkında bilgiler vermeye sizi bu konuda aydınlatmaya çalışacağız.

Artık internetin yaygınlaşması ve hemen hemen herkesin kolay ulaşabildiği bir teknoloji olması sebebiyle eskiden olduğu gibi dizi veya film seyretmek için karasal yada uydu yayını yapan televizyon kanalları artık eskisi kadar rağbet görmemeye başlamıştır.

Şimdi sırasıyla ülkemizde hizmet veren belli başlı büyük dijital platformları sıralamaya başlayalım.

Netflix

Netflix dünya çapında global ölçekli dev bir dizi, film, belgesel ve eğlence platformudur.

İçinde binlerce dizi, film ve belgesel yapımları bulunmaktadır. Netflix ülkemize özel indirimli fiyat ile Türk izleyicilerin büyük beğenisini ve takdirini kazanmayı başarmıştır.

Amazon Prime

Amazon Prime da dünya çapında bir dizi, film, belegesel ve eğlence yayını yapan güzel bir platformdur.

Bu platform daha yeni olduğu için henüz diğer platformlar kadar çok içeriğe sahip değildir. Lakin ülkemize özel indirimli fiyatı ile oldukça ucuz bir fiyata sahiptir diyebiliriz.

BluTv

BluTv yerli bir platform olup, dünya çapında diziler, belgeseller, filmler ve yerli içerikler sunan muhteşem bir platformdur.

Yerli olmasına rağmen pek çok global platforma kıyasla çok daha kaliteli olan bu platformu denemenizi mutlaka öneririz. 7 gün ücretsiz deneme özelliği bulunmaktadır.

Exxen

Exxen pek çoğunuzun bildiği üzere Acun Ilıcalı'ya ait yeni kurulmuş bir dijital platformdur. Fiyatı sunduğu içerikler bakımından oldukça uygundur diyebiliriz.

İçinde yerli şovlar, belgeseller, diziler, filmler bulunmaktadır. Henüz denemediyseniz mutlaka denemenizi öneririz.