Bloger Olup Para Kazanmak Mümkün müdür?

Bloger Olup Para Kazanmak Mümkün müdür?
Merhaba değerli okuyucularımız ve birbirinden kıymetli takipçilerimiz, bu yazımızda pek çok insan tarafından merak edilen bir konu olan blog açıp bloger olarak para kazanmak mümkün mü ve nasıl olmaktadır anlatmaya sizi bu konuda bilgilendirmeye çalışacağız.

Blog açmanın ücretli ve ücretsiz pek çok yöntemi bulunmaktadır. Ücretsiz veya ücret ödeyerek bir blog açabilir ve hayalinizdeki gibi bir bloger olup para kazanabilirsiniz.

Şu an dünyada milyonlarca insan bir blog sahibi ve çok ciddi paralar kazanabilmektedirler.

Sizde evinizden bir blog açarak ortalama bir kaç ay sonra para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Şimdi size sırasyla ücretsiz veya ücretli blog nasıl açılır, para kazanılır anlatmaya başlayalım.

Ücretsiz Blog Açmak Ve Para Kazanmak

Ücretsiz blog açabileceğiniz pek çok alternatif bulunmaktadır. Biz bu yazımızda size Google'ye ait ücretsiz blog açabileceğiniz blogspot.com sitesinden bahsetmek istiyoruz.

BlogSpot.com da blog açabilmek için bir adet gmail hesabınızın olması yeterlidir. Hiç bir ücret ödemeden anında blog sahibi olabilirsiniz. Bloğunuzda düzenli olarak ilgi çekici konular ve yazılar paylaşarak reklam geliri elde edebilirsiniz.

Ücretli Blog Açmak Ve Para Kazanmak

Ücretli olarak blog açmak yani başka bir platform yada site bünyesinde değilde kendi domain adresiniz ile bağımsız hareket etmek isteiyorsanız, bir adet domain adresi ve hosting satın almanız gerekmektedir.

Bir domain adresi yaklaşık olarak 10 dolar civarıdır ve bir hostingde yıllık olarak 5 dolarla 15 dolar arasındadır. Yani toplamda 15 - 25 olar aralığında bir ücret ödeyerek blog sahibi olmanız mümkündür.

Blogunuzu açtıktan sonra düzenli yazı ve makaleler paylaşarak bir müddet sonra reklam geliri elde edebilir ve güzel paralar kazanabilirsiniz.