Acun'dan Sergen hamlesi! Takımın başına geçirecek

Acun'dan Sergen hamlesi! Takımın başına geçirecek
Beşiktaş'tan istifa eden Sergen Yalçın'ın, Acun Ilıcalı'nın almayı düşündüğü Hull City'nin başına geçeceği iddia edildi.

Beşiktaş'tan istifa eden Sergen Yalçın'ın yeni takımı netleşiyor. Siyah-beyazlı ekipten istifadan sonra hiçbir açıklama yapmayan ve hakkında çıkan iddialara da yanıt vermeyen deneyimli teknik direktör için bir iddia öne sürüldü.

Acun Ilıcalı, İngiltere'de Premier Lig'in bir altındaki Championship'te oynayan Hull City'yi satın almaya hazırlanıyor. Futbol camiasında, takımının başına ise bir süre önce Beşiktaş'tan istifa eden Sergen Yalçın'ı düşündüğü söylentileri dolaşıyor.

Cumhuriyet'in haberine göre, takımın ligde 19’uncu basamakta olması ve menajer Grant McCann'in 1 puanın altında bir ortalama tutturması sebebiyle Acun Ilıcalı, takımın sahibi olur olmaz teknik direktör hamlesi yapacak. Ilıcalı ile Sergen Yalçın'ın görüşmesi olumlu geçti. Hatta Yalçın'ın da bu sebeple Türkiye içerisinden gelen tekliflere ret yanıtı verdi.

Beşiktaş'ta görevdeyken, yurt dışı hayalinin olduğunu söyleyen Sergen Yalçın'ın dil konusunda eğitimlerini de hızlandırdığı da iddia ediliyor.