Erdoğan, Durmuş Yılmaz'ı hedef aldı: Beyni sulanmış

Erdoğan, Durmuş Yılmaz'ı hedef aldı: Beyni sulanmış
Partisinin grup toplantısında konuşan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden İYİ Partili Durmuş Yılmaz'a sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, Yılmaz'ı hedef alarak "Beyni sulanmış" ifadesini kullandı.

TBMM'de gerçekleşen parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomik gündemi değerlendirdi. ' Kur korumalı TL mevduatı' sisteminin amacının başarıya ulaştığını vurgulayan Erdoğan,  döviz kurundaki gelişmeler sonrasında bir açıklama yapan İYİ Parti Ankara Milletvekili Durmuş Yılmaz'a seslendi.

"BUNLARIN BEYNİ SULANMIŞ"

 İYİ Parti'li Durmuş Yılmaz'ın sözlerini isim vermeden hatırlatan Erdoğan, "Dün çıkmış birisi, 'Kur düşüyor, dolar almanın tam zamanı' diyor. Bunların beyni sulanmış. Bunlara gereken cevabı benim milletim en kısa zamanda verecek." diye konuştu.

"Siz bu ülkenin değerleriyle oynayamazsınız" diyen Erdoğan, "Size bu dönemde arka çıkanlarla şu anda yol kesmeye çalışmayın. Sizin buna ne aklınız yeter ne gücünüz yeter. Milletimiz ne diyor, ne istiyor ona bakacak, ona göre yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

İYİ PARTİLİ DURMUŞ YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine sonrası ekonomi sistemini açıklamasının ardından, döviz kurlarında sert bir düşüş yaşanmış, dolar 12.27 TL seviyesine kadar çekilmişti. İYİ Parti Ankara Milletvekili ve eski Merkez Bankası Durmuş Yılmaz'da Halk TV'de katıldığı bir programda buı sert düşüşle ilgili  "Bu bir alım fırsatıdır" demişti.