Eskişehir'de yürek yakan olay! Donmuş halde bulundu

Eskişehir'de yürek yakan olay! Donmuş halde bulundu
Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde Yıldırım Töre isimli bir vatandaştan günlerdir haber alınamıyordu. Traktörü çamura saplanmış halde bulunan Töre'nin cesedi, 7 kilometre uzaklıkta donmuş halde bulundu.

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde çiftçilikle uğraşan evli ve 2 çocuk babası Yıldırım Töre, 19 Aralık'ta arkasında pulluk takılı traktörüyle evden çıkmasının ardından geri dönmedi. Ailesi çevrede yaptığı aramalarda Töre'den bir iz bulamayınca Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusu yaptı. Bunun ardından arama çalışması başlatıldı. Polis ekiplerinin haricinde Mahmudiye İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Asayiş Komando Bölüğü, Dorlion Arama Kurtarma, Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma, AKUT ve AFAD birimleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

Cep telefonunu evinde bıraktığı tespit edilen Yıldırım Töre'nin kullandığı traktörün sağ arka lastiği kırsal Doğanköy Mahallesi'ndeki bir tarlada bulundu. Traktörün jant üstünde yaklaşık 3 kilometre gittikten sonra çamura saplandığı belirlendi. Aramalarını bu bölgede yoğunlaştıran ekipler, traktörün olduğu noktaya 7 kilometre uzaklıkta Töre'nin cesedini buldu.

DONARAK ÖLDÜ

Gerçekleştirilen incelemede Yıldırım Töre'nin traktörünün çamur saplanmasının sonrasında yürüdüğü, zaman zaman yoğun kar yağışının da olduğu sıfırın altına düşen soğuk havada donarak yaşamını yitirdiği belirlendi. Töre'nin cesedi, kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için hastane morguna sevk edildi.