Meclisten bomba öneri! “Kötü oynayan futbolcular cezalandırılsın"

Meclisten bomba öneri! “Kötü oynayan futbolcular cezalandırılsın"
Rusya'dan spor dünyasını çalkalandıracak haber geldi. Parlamentonun alt kanadı Devlet Duması Milletvekilleri, maç müsabakalarında kötü oynayan futbolcular için ceza verilmesini teklif etti.

Rusya’da parlamentonun alt kanadı Devlet Duması Milletvekilleri, Rusya Milli Takımı’nın müsabakalarında kötü performans gösteren oyunculara ceza verilmesini teklif etti.  İktidar partisi Birleşik Rusya Milletvekili Sultan Hamzaev tarafından sunulan önerinin Rusya Futbol Federasyonu’na gönderilmesi amaçlanırken, oyuncuların ek motivasyondan yoksun olarak sahaya çıktıkları vurgulandı.

“MİLLİ TAKIM OYUNCULARI ÖZVERİYLE MÜCADELE ETMESİ GEREKİYOR”

Teklifle alakalı konuşan milletvekili Sultan Hamzayev, Rus milli takımında kötü oynayan futbolculara yaptırım uygulanması gerektiğini savunarak, “Kötü oyun sergileyenler kulüpler tarafından cezalandırılabiliyor. Bunlar arasında disiplin ihlalleri ve taraftarlarla olan kötü ilişkiler de var. Bu durumda oyuncunun sözleşmeye göre para cezasına çarptırılması mümkün. Biz bu uygulamanın Milli Takım için de uygulanmasını istiyoruz. Çünkü Rus Milli Takımı oyuncularının daha iyi ve tam bir özveriyle mücadele etmesi gerekiyor. Ancak bu motivasyondan yoksunlar.” diye konuştu.