Tamir parasını ödemek yerine, Tesla'yı 30 kilogram dinamitle havaya uçurdu

Tamir parasını ödemek yerine, Tesla'yı 30 kilogram dinamitle havaya uçurdu
Finlandiya'da bir kişi, 2013 model Tesla'sının bataryalarını değiştirmek istedi ve servisten 22 bin 500 dolar masraf çıkacağını öğrendi. Bunun üzerine arabanın sahibi Tesla'yı 30 kilogram dinamitle hava uçurdu.

Finlandiya'da 2013 model Tesla sahibi bir kişi, arabasının bataryasını değiştirmek için servise başvurdu. Servisten 22 bin 500 dolar masraf çıkacağını öğrenen Tesla sahibi ilginç bir yönteme başvurdu. Tesla'nın sahibi, arabasının sürücü koltuğuna Elon Musk'ın suratını taşıyan bir oyuncak yerleştirip, Tesla'yı 30 kilogram dinamitle hava uçurdu.

2013 model Tesla Model S sahibi servis parasını ödemek yerine arabasını havaya uçurdu.

Yıllardır Tesla Model 3 kullanan Tuomas Kattinen adındanki genç adam, aracı arıza yapınca servise gitti. Serviste yapılan incelemede arabanın yeni bir batarya paketine ihtiyacı olduğu öğrenildi.

22 bin 500 dolar olan servis ücretini ödemek istemeyen adam Findandiyalı bir YouTube kanalıyla iletişime geçti. Tesla'yı patlatmak için set kuruldu ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk da sürücü koltuğuna oturtuldu. Tesla'ya 30 kilogram dinamit yerleştirildi. Daha sonra araç patlatıldı. Youtube yüklenen patlama videosu 1 milyona yakın izledi.