Yiğit Bulut'tan ekonomi mesajı: "Türk milleti Misak-ı Milli sınırlarına döner"

Yiğit Bulut'tan ekonomi mesajı: "Türk milleti Misak-ı Milli sınırlarına döner"
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, döviz kurundaki dalgalanmalarla ilgili olarak "Misak-ı Milli" mesajlı bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlarından olan Yiğit Bulut,  döviz kurundaki dalgalanmalara iligili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bulut, " "Küresel emperyal yapı saldırmaya devam ederse büyük Türk milleti Misak-ı Milli sınırlarına döner" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, İktidarın ekonomi politikalarının etkisiyle Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında yaşadığı tarihi değer kayıplarına ilişkin bir mesaj paylaştı. 

Yabancı para birimleri karşısında günlük değer kaybı yüzde 7’yi aşan Türk Lirası ve ekononomideki tabloyu "Küresel emperyal yapının Türk milletine saldırısı" olarak niteleyen Bulut, "Küresel emperyal yapı büyük Türk milletine bu şekilde her alanda saldırmaya devam ederse, büyük Türk milleti Misak-ı Milli sınırlarına döner." dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ EKONOMİYİ UÇURACAK

Döviz kurundaki dalgalanmalarla ilgili "Misak-ı Milli" mesajıı veren Yiğit Bulut, Star gazetesindeki 12 Mayıs 2014 tarihli, "Başkanlık Sistemi Türk ekonomisini uçuracak…" başlıklı yazısında, başkanlık sistemine geçildiği takdirde "Neyiniz varsa tam olarak en az 3’e katlanacak" demişti.