Alkollü geldiği hastanede doktora kafa atıp kaşını yardı! Saldırı anı kameralara böyle yansıdı

Alkollü geldiği hastanede doktora kafa atıp kaşını yardı! Saldırı anı kameralara böyle yansıdı
Aydın'da alkollü otomobil kullanırken yakalanan Tahir D., kontrol için getirildiği hastanede acil doktoruna kafa atıp kaşını yardı. Saldırı anı kameralara anbean yansıdı...

Aydın'ın Didim ilçesinde alkollü otomobil kullanırken yakalanan Tahir D. isimli şahıs, tedavisi için getirildiği  Didim Devlet Hastanesinde, acil doktoru Doğancan Kılıç'a kafa atarak yaraladı. Kaşı yarılan doktor Kılıç'a 5 dikiş atıldı.

Didim Devlet Hastanesinde meydana gelden olayda, iddiaya göre  polis ekipleri tarafından asayiş uygulaması esnasında alkollü olarak tespit edilen sürücü Tahir D., tedavisi için getirildiği hastanenin acil servisinde, Acil Servis Hekimi Dr. Doğancan Kılıç'a kafa attı. Polis ekiplerinin araya girmesiyle saldırgan durduruldu. Aldığı kafa darbesiyle kaşı yarılan Kılıç'a 5 dikiş atıldı. 

SERBEST BIRAKILDI

Doktora saldıran alkollü saldırgan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ SALDIRIYI KINADI

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, gerçekleşen saldırıyı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kınadı. Paylaşımda, "18 Aralık 2021 tarihinde saat 00.10 civarında Didim Devlet Hastanemiz Acil servisine kolluk kuvvetleri gözetiminde getirilen şüpheli tarafından, Acil Servis Hekimimiz Dr. Doğancan Kılıç saldırıya uğramıştır. Adli ve idari olarak gerekli soruşturmalar başlatılmıştır. Sürecin takibi her yönüyle bizzat müdürlüğümüzce yapılacaktır. Hekimimize ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yapılan bu menfur saldırıyı kınıyoruz" ifadelerine yer verildi.