İzleyicisiyle 1 Ocak'ta buluşuyor! Eren'in kahramanlığı beyaz perdede!

İzleyicisiyle 1 Ocak'ta buluşuyor! Eren'in kahramanlığı beyaz perdede!
Hiçbir zaman unutulmayacak şehitlerin anısına çekilen, TRT ortak yapımı 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren'in afişi yayınlandı. Film, kahraman Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak tarihinde vizyona girecek.

Trabzon Maçka’da kahraman Mehmetçik'in teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in yaşam öyküsünü anlatan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filminin afişi TRT Sinema'nın sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Filmde, mavi ve yeşilin muhteşem buluşmasına tanık olunan Karadeniz’deki bir ailenin, vatan ve insan sevgisini her şeyden önde tutan bir astsubayın yaşamlarından kesitler yer alıyor. Trabzonsporlu ünlü futbolcu Abdülkadir Ömür’ün, Eren ve kardeşleriyle aynı takımda oynadığı maç sahnesi ve sıcak Anadolu insanının bilinmeyen yönlerini sergileyen sahneler de büyük ilgi çekiyor.

8 ÜLKEDE DE YAYIMLANACAK

'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi, Eren Bülbül’ün doğum gününde, Türkiye’de 350 sinemada, yurtdışında ise Almanya, Avusturya, Fransa, Belçika, İngiltere, Azerbaycan, Norveç ve Danimarka’da aynı anda vizyona girecek.