Eski halinden eser yok şimdi! Estetik kurbanı oldu!

Eski halinden eser yok şimdi! Estetik kurbanı oldu!
Zayıflama hayali kabusla bitti. İngiltere'de yaşayan Selda Gümüş zayıf bir görünüme kavuşmak için 3 kez bıçak altına yattı. Hayatı mahvolan talihsiz kadın germe operasyonlarında vücudunda deformasyon meydana geldiğini ileri sürerek, operasyonları yapan doktor hakkında suç duyurusunda bulundu.

Londra'da yaşayan Selda Gümüş, 2015'te olduğu obezite ameliyatı sonrası vücudunda oluşan sarkma nedeniyle gerdirme operasyonu olmaya karar verdi. İzmir'de Prof. Dr. E.C. ile anlaşan Gümüş için vücudunda sarkma oluşan bölgeler için ameliyat programı belirlendi.

İlk operasyonunu 8 Mayıs 2018'de geçiren Gümüş, 29 Temmuz 2019 tarihinde ikinci, geçen yıl 4 Ağustos'ta da üçüncü kez bıçak altına yattı.

Bu süre içerisinde vücudundaki sarkıkların giderilmediğini, buna ek olarak ameliyat izlerinin oluştuğunu öne süren Gümüş, revizyon operasyonlar için kendisini oyaladığını öne sürdüğü Prof. Dr. E.C. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

SOL KOLUMU BİR SÜRE ARKAYA ÇEVİREMEDİM'

Hayatı boyunca kilo probleminin olduğunu, bu yüzden obezite ameliyatı olduğunu söyleyen Gümüş, "Operasyonlardan sonra hiçbir bölgem olması gerektiği gibi değildi. Kollarım çok hatalıydı, parçalanmıştı. Sol kolumu bir dönem arkaya çeviremedim, gergindi. Görünüşümden çok mutsuzdum. Vücudum hiç toparlanmamıştı. Doktorum durumu kabul etti, revizyon yapacağına söz verdi ancak operasyondan yeni çıktığım için 6 aydan önce narkoz veremeyeceğini söyledi" dedi.

"KİMSE BENDEN İYİSİNİ YAPAMAZ"

Üst bacak germe operasyonundan sonra vücudunda simetri hatası olduğunu söyleyen Gümüş, "Aradan 1 yıl geçmesine rağmen ortaya çıkan sonuçtan memnun değildim. Vücudumun her yeri sarkık. Farklı doktorlara danıştım, onlar da vücudumda revizyon olması gerektiğini söylediler. Operasyonları yapan doktoruma bu konudaki görüşleri ilettiğimde bana "Onlar doktor mu? Kimse benden iyisini yapamaz. Sen bana mutlu olduğunu söyleyene kadar operasyonlarına devam edeceğim' dedi. Bu sözlerine güvenmiştim ancak hata etmişim" diye konuştu.