Mersin'de kadın cinayeti: Sevgilisini öldürüp intihara teşebbüs etti

Mersin'de kadın cinayeti: Sevgilisini öldürüp intihara teşebbüs etti
Mersin'de tantuni işletmesi sahibi bir erkek, birlikte oldukları iddia edilen kadını çalıştığı iş yerinin önünde tabanca ile vurarak öldürdü. Katil erkek, sonra kendini de vurarak intihar girişiminde bulundu.

Merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi Silifke Caddesi üzerindeki zücaciye dükkanı önünde meydana gelen olayda, 41 yaşındaki Feriha Temiz ile aynı bölgede tantuni dükkanı olan ve birlikte oldukları iddia edilen 59 yaşındaki Metin Masat arasında kavga çıktı.

Tartışma esnasında Masat, üzerinde taşıdığı tabanca ile Feriha Temiz’i vurarak öldürdürdü. Daha sonra katil erkek kendi kafasına da sıkarak intihar girişiminde bulundu. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yapılan kontrollerde kadının vücuduna çok sayıda kurşun isabet ettiği tespit edilidi. Hayatını kaybeden kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı.

Başından vurularak ağır yaralanan Metin Masat Toros Devlet Hastanesine kaldırılırdı. Ayrıca olay yerinde 9 boş kovan bulundu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.