İzmir'de 'halay başı' kavgası! Hayati tehlikesi sürüyor

İzmir'de 'halay başı' kavgası! Hayati tehlikesi sürüyor
İzmir'de bir düğünde davetliler arasında halay başı olma tartışması çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

İzmir'de yapılan bir düğünde davetliler arasında 'halay başı olma' nedeniyle kavga çıktı. Tansiyonun giderek yükseldiği kavgada bıçaklar çekildi, 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne katılan Suriye asıllı davetliler arasında öne sürülene göre 'halay başı olma' sebebiyle tartışma çıktı. Tansiyonun yükselmesi neticesinde düğün salonundan çıkarılan kişiler, tartışmaya sokakta da devam etti.

Kısa süre sonra taraflar bıçaklarla birbirlerine girdi. Kavgada B.H., M.H. ve V.H., aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandı. Durumun ihbar edilmesinin ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi gönderildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Çok kan kaybettiği bildirilen B.H., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise bölgedeki hastanelere sevk edildi. Tedaviye alınan yaralılardan B.H.'nin göğüs bölgesinden bıçaklandığı ve ölüm tehlikesinin olduğu, diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Yaralıların yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Kavgayla alakalı soruşturma başlatan polis, 3 kişiyi yaralayan şüphelinin H.H. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra firar eden H.H.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.