Nureddin Nebati hakkında flaş açıklama! 'Ekonomiyi bilmez, anlamaz'

Nureddin Nebati hakkında flaş açıklama! 'Ekonomiyi bilmez, anlamaz'
Eski TMSF Finansman ve Tahsilat Daire Başkanı, Gelecek Partili Abdullah Güzeldülger, katıldığı bir programında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yle ilgili, "Kendisini çok da severim ama ekonomiyi bilmez, anlamaz. O göreve uygun değil. " dedi.

Eski TMSF Finansman ve Tahsilat Daire Başkanı, Gelecek Partili Abdullah Güzeldülger, katıldığı bir programda ekonomik krizi değerlendirdi. Güzeldülger, yeni bakan Nebati'yle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"EKONOMİYİ BİLMEZ, ANLAMAZ" 

Ekonomi yönetimini eleştiren Gelecek Partili Güzeldülger, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kendisinin müşterisi olduğunu söyledi. Güzeldülger, "Nureddin Nebati bankadan müşterimdi. Kendisini çok da severim ama ekonomiyi bilmez, anlamaz. O göreve uygun değil. " şeklinde konuştu.

"BÜTÜN MAL VARLIĞIMI KAYBEDERİM"

Gazeteci Sevilay Yılman’a konuşan Nebati yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Yılman'ın "Ekonomik modeliniz tutmazsa ne yaparsınız?" sorusuna 'üzülürüm' yanıtını veren Nebati ayrıca, "“Bitersek hep beraber biteceğiz. Kazanırsak hep beraber. Karamsar tablo çizenler var. Hiçbir şekilde bize inanmayanlar. Onlara diyorum ki; “Sen maaş alıyorsun. En fazla neyini kaybedersin? Enflasyonun altında ezilirsin. Ama ben bütün varlığımı kaybederim bu iş düzelmezse eğer." açıklamasında bulunmuştu.